Iron Wolves (Broderskabet)

Beskrivelse

Iron Wolves er en forening for mennesker, der fascineres af middelalderens historiske slag på måde, således at de nu dyrker middelalderkampe, som en ekstrem kampsport.

Broderskabet ( tidligere) var en af de første foreninger, som opstod i Danmark, da sporten i 2012 kom til landet.

På trods af foreningens unge alder, udvides medlemstallet støt, da unge fra hele landet finder værdi i sammensmeltningen af den historiske formidling, den fysiske udfordring og den respekt der udvises i sammenspillet blandt foreningens medlemmer. Broderskabet Aalborg bliver til Iron Wolves i 2022

 

I lokalområderne trækker Iron Wolves unge til, som ønsker en anden type fritidsinteresse end fodbold, tennis og de andre kendte sportsgrene.

Mange af de unge, som ellers tiltrækkes af computerspillenes univers og usunde levestil, oplever en helt særlig følelse, når de første gang iklædes den tunge rustning og med våben i hånden, sendes på banen for at overvinde modstanderne og forsvare deres holdkammerater.

For bagefter at opleve hvordan alle griner og roser hinanden for gode slag og nedtagninger.

 

Iron Wolves medlemmer træner for at deltage i turneringer i ekstrem middelalderkampsport i både Danmark og i udlandet.

De træner også Soft combat og fitness i deres træningslokaler i Storvorde.

Den næste store turnering, som Iron Wolves skal deltage i, er deres egen store internationale turnering på Idrætsmødet i Vestre Fjordpark d. 25 juni 2022.

Ellers har medlemmer af Iron Wolves deltaget i store turneringer i Prag, Moskva, Frankrig, Polen, Portugal, Tyskland og Norge.

Iron Wolves  beskrives som en forening, der er meget åben for nye, der gerne vil prøve sporten. Foreningens medlemmer giver unge, i alle aldre, et ståsted. Mennesker der kæmper med forskellige udfordringer i livet, eller har haft svært ved at finde sociale fællesskaber, bliver her taget imod, så de får lyst til fysisk træning og derigennem udvikler en sundere livsstil, fysisk styrke og selvrespekt.

 

Foreningens kontaktoplysninger

Iron Wolves (Broderskabet)

Overvejen 16

9220 Aalborg

Tlf.:

Email: liselotte@soejborg.dk

Hjemmeside:

CVR nr.: 40498621

Aktiviteter

  • Kampsport og selvforsvar

Kort

Kontaktperson

Tilskudsregnskab

Aalborg Kommune offentliggør tilskudsregnskab for foreningen, hvis den modtager kommunale tilskud. (jf. Folkeoplysningsloven § 29). Foreninger, som kun låner lokaler, men ikke modtager tilskud. har ikke et tilskudsregnskab (tal = 0). Tilskudsregnskabet omfatter ikke hele foreningens regnskab, men alene de poster der vedrører til det kommunale tilskud.

Tilskudsknyttede indtægter:

 
Aktivitetstilskud til medlemmer under 25 år3948
Lokaletilskud egne/lejede lokaler52560
Uddannelsestilskud – leder/instruktør0
Andre kommunale tilskud - F.eks materielpuljen 19300
Kontingenter40305
Tilskudsknyttede indtægter i altFelt

Tilskudsknyttede udgifter:

 
Aktivitetsudgifter (for medlemmer)0
Tilskudsberettigede lokaleudgifter til egne/lejede lokaler (Samme beløb som på lokaletilskudsregnskab til Aalborg kommune)72000
Gebyr til Aalborg Kommune for brug af kommunale lokaler, haller og sale374
Udgifter til uddannelse af leder/instruktør0
Udgifter i øvrigt, hvortil der er opnået kommunalt tilskud0
Tilskudsknyttede udgifter i altFelt