Anime Kita

Beskrivelse

Anime Kita er en anime forening med base i Aalborg, Nordjylland. Her er det medlemmerne der sætter dagsordenen, hvilket gør at alle kan nyde godt af hinandens ideer og engagement.

Vi bestræber os på at skabe et mere samlet miljø, hvor ligesindede personer kan dele deres interesser, gennem blandt andet vores facebookgruppe.
Vi afholder en mindre convention en gang om året, hvor det er muligt at underholde sig med hinandens selskab, samt deltage i forskellige konkurrencer, aktiviteter eller være med i vores cosplay show. Ydermere holder vi en gang imellem små tema arrangementer såsom film aftener, cosplay workshops mm.

Så hvad enten du er en rigtig ”otaku” eller først nu har fået øjnene op for den japanske popkultur, er alle interesserede velkomne til vores con og arrangementer.

Foreningens kontaktoplysninger

Anime Kita

Løvenborgparken 211

9400 Nørresundby

Tlf.:

Email: animekita.aalborg@gmail.com

Hjemmeside: www.anime-kita.dk

CVR nr.: 31380383

Aktiviteter

  • Spil hobby
  • Øvrige idebetonet

Kort

Kontaktperson

Tilskudsregnskab

Aalborg Kommune offentliggør tilskudsregnskab for foreningen, hvis den modtager kommunale tilskud. (jf. Folkeoplysningsloven § 29). Foreninger, som kun låner lokaler, men ikke modtager tilskud. har ikke et tilskudsregnskab (tal = 0). Tilskudsregnskabet omfatter ikke hele foreningens regnskab, men alene de poster der vedrører til det kommunale tilskud.

Tilskudsknyttede indtægter:

 
Aktivitetstilskud til medlemmer under 25 år0
Lokaletilskud egne/lejede lokaler0
Uddannelsestilskud – leder/instruktør0
Andre kommunale tilskud - F.eks materielpuljen 0
Kontingenter1600
Tilskudsknyttede indtægter i altFelt

Tilskudsknyttede udgifter:

 
Aktivitetsudgifter (for medlemmer)0
Tilskudsberettigede lokaleudgifter til egne/lejede lokaler (Samme beløb som på lokaletilskudsregnskab til Aalborg kommune)0
Gebyr til Aalborg Kommune for brug af kommunale lokaler, haller og sale0
Udgifter til uddannelse af leder/instruktør0
Udgifter i øvrigt, hvortil der er opnået kommunalt tilskud0
Tilskudsknyttede udgifter i altFelt