Frejlev Motion

Beskrivelse

I Frejlev Motion nydes løb på social vis, hvor der samtidig er plads til udfoldelse af den enkelte. Løb er en individuel sportsaktivitet, som er både fleksibel og tidseffektiv og derfor meget populær. I Frejlev Motion forsøger vi at tilkoble det sociale element til løbet, hvor der hygges både før, under og efter løbeturene.

Klubben løber altid de første 2 km sammen uanset tempo, hvorefter løbet gives frit i forhold til både hastighed og distancer. Kombineret med social hygge ved forskellige arrangementer, så opnår man både en tidseffektiv træning og social hygge i det omfang man søger det.

Det relativ beskedne kontingent gør det muligt at blive medlem og blot deltage i klubbens træning/aktiviteter i det omfang, som man ønsker det. Derved opnår man det fleksible element, som mange søger ved løb.
​Til gengæld giver et medlemskab i Frejlev Motion adgang til nogle favorable klubaftaler i forhold til indkøb af løbetøj/sko, fysioterapeuter, fitness center, osv. og ikke mindst mulighed for at være med til diverse sociale arrangementer i klubben.

Foreningens kontaktoplysninger

Frejlev Motion

Nibevej 317 B 1. mf.

9200 Aalborg SV

Tlf.: +4560626230

Email: louisebogild@gmail.com

Hjemmeside: www.frejlevmotion.dk

CVR nr.: 29277974

Aktiviteter

  • Motion

Kort

Kontaktperson

Tilskudsregnskab

Aalborg Kommune offentliggør tilskudsregnskab for foreningen, hvis den modtager kommunale tilskud. (jf. Folkeoplysningsloven § 29). Foreninger, som kun låner lokaler, men ikke modtager tilskud. har ikke et tilskudsregnskab (tal = 0). Tilskudsregnskabet omfatter ikke hele foreningens regnskab, men alene de poster der vedrører til det kommunale tilskud.

Tilskudsknyttede indtægter:

 
Aktivitetstilskud til medlemmer under 25 år6972
Lokaletilskud egne/lejede lokaler0
Uddannelsestilskud – leder/instruktør0
Andre kommunale tilskud - F.eks materielpuljen 0
Kontingenter10150
Tilskudsknyttede indtægter i altFelt

Tilskudsknyttede udgifter:

 
Aktivitetsudgifter (for medlemmer)0
Tilskudsberettigede lokaleudgifter til egne/lejede lokaler (Samme beløb som på lokaletilskudsregnskab til Aalborg kommune)29278
Gebyr til Aalborg Kommune for brug af kommunale lokaler, haller og sale0
Udgifter til uddannelse af leder/instruktør0
Udgifter i øvrigt, hvortil der er opnået kommunalt tilskud0
Tilskudsknyttede udgifter i altFelt