Dansk Tai Chi Center

Beskrivelse

Vi er tre entusiastiske Tai Chi udøvere som vil give vores kundskab videre til andre interesserede i Danmark i form af Tai Chi kursus, og andre dertil knyttede aktiviteter. Vi træner såvel inden- som udendørs og tilbyder kursus på forskellige niveauer. 

Vision/mål: Vår vision er at flere borgere skal opdage de helbredsmæssige fordele af at udøve Tai Chi, både på det fysiske og det mentale plan. Det er vores ønske at være en meget inkluderende forening, da Tai Chi nemt kan tilpasses såvel forskellige aldre som til evt. fysiske skavanker.

Os tre som grunder foreningen er samtlige uddannede læger og vi har kunnet se, hvor meget Tai Chi kan tilføre, også på det medicinske område, i form af øget kropsbevidsthed, bedre balance og øget muskelstyrke. Stressede mennesker kan mange gange have lettere at finde en meditativ eller mindful tilstand, når det sker i bevægelse, i sted for i fuld stilhed.

Hovedinstruktør Philipp Sung-Kun Moon har trænet Tai Chi i mere end 8 år og har taget instruktørskursus ved Norsk Taiji Center i Oslo, under ledelse af Pamela Hiley. Han har været aktiv inden for kampsport siden 70’erne, primært indenfor Tae Kwon Do.

Søren Dam Larsen trænede i sin ungdom Shotokan Karate.

Marie Dam Larsen har trænet JiuJitsu (Durewall-systemet).

Hjemmeside er under opbygning: www.dtcc.nu

Link til forskning fra Harvard University om helbredsmæssige fordele ved Tai Chi: www.health.harvard.edu/staying-healthy/the-health-benefits-of-tai-chi

Link til Mayo Clinic om Tai Chi som en del i behandling af stress: https://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/stress-management/in-depth/tai-chi/art-20045184

Foreningens kontaktoplysninger

Dansk Tai Chi Center

Akvavitvej 27,6.2

9000 Aalborg

Tlf.: 60594006

Email: soren@dtcc.nu

Hjemmeside: dtcc.nu

CVR nr.: 42723797

Aktiviteter

  • Kampsport og selvforsvar

Kort

Kontaktperson

  • Philipp Sung-Kun Moon
    Spiesgade 88
    9400
    Nørresundby
    44165420

Tilskudsregnskab

Aalborg Kommune offentliggør tilskudsregnskab for foreningen, hvis den modtager kommunale tilskud. (jf. Folkeoplysningsloven § 29). Foreninger, som kun låner lokaler, men ikke modtager tilskud. har ikke et tilskudsregnskab (tal = 0). Tilskudsregnskabet omfatter ikke hele foreningens regnskab, men alene de poster der vedrører til det kommunale tilskud.

Tilskudsknyttede indtægter:

 
Aktivitetstilskud til medlemmer under 25 år0
Lokaletilskud egne/lejede lokaler0
Uddannelsestilskud – leder/instruktør0
Andre kommunale tilskud - F.eks materielpuljen 0
Kontingenter10400
Tilskudsknyttede indtægter i altFelt

Tilskudsknyttede udgifter:

 
Aktivitetsudgifter (for medlemmer)0
Tilskudsberettigede lokaleudgifter til egne/lejede lokaler (Samme beløb som på lokaletilskudsregnskab til Aalborg kommune)0
Gebyr til Aalborg Kommune for brug af kommunale lokaler, haller og sale2908
Udgifter til uddannelse af leder/instruktør0
Udgifter i øvrigt, hvortil der er opnået kommunalt tilskud0
Tilskudsknyttede udgifter i altFelt