Parasport Aalborg

Beskrivelse

Parasport Aalborg er Danmarks største parasportsklub! 

 

Vi har mere end 20 forskellige idrætsgrene, som dyrkes af knap 450 aktive medlemmer og andre deltagere hver uge. Vi har næsten 100 hjælpere, trænere og ledere, som sørger for kvalificeret træning til alle.

 

I.H. Aalborg har eksisteret siden 1972, hvor vi startede med ganske få idrætter og har siden udviklet os til en forening med vidtspændende idrætstilbud og sociale arrangementer.

 Vi tilbyder idræt i et godt socialt fællesskab, hvor vi hjælper og tager hensyn til hinanden. Vi lægger vægt på, at der er plads til at have det rart sammen med gode kammerater, samtidig med at der er mulighed for at arbejde seriøst med sin idræt.

 

Tilpasset idræt er for alle. Intet handicap er for stort, eller for småt, og vi har idræt på alle niveauer og for alle aldersgrupper. Vi har idræt for sundhed, velvære og motion såvel som for konkurrenceidræt på eliteplan.

 

Vi er specialister i forskellighed, og vi har plads til alle. Vi tilpasser idrætten så õ den passer til den enkelte, eller vi finder den idræt, som den enkelte passer til. Har vi den ikke, så opfinder vi sammen en ny! Vi er altid åbne for gode ideer.

Foreningens kontaktoplysninger

Parasport Aalborg

Teglgårds Plads 1 niv. 9

9000 Aalborg

Tlf.: 98167282

Email: kontakt@parasportaalborg.dk

Hjemmeside: www.parasportaalborg.dk/

CVR nr.: 85814818

Aktiviteter

  • Handicapidræt

Kort

Kontaktperson

Tilskudsregnskab

Aalborg Kommune offentliggør tilskudsregnskab for foreningen, hvis den modtager kommunale tilskud. (jf. Folkeoplysningsloven § 29). Foreninger, som kun låner lokaler, men ikke modtager tilskud. har ikke et tilskudsregnskab (tal = 0). Tilskudsregnskabet omfatter ikke hele foreningens regnskab, men alene de poster der vedrører til det kommunale tilskud.

Tilskudsknyttede indtægter:

 
Aktivitetstilskud til medlemmer under 25 år447806
Lokaletilskud egne/lejede lokaler0
Uddannelsestilskud – leder/instruktør4474
Andre kommunale tilskud - F.eks materielpuljen 97633
Kontingenter472739
Tilskudsknyttede indtægter i altFelt

Tilskudsknyttede udgifter:

 
Aktivitetsudgifter (for medlemmer)904134
Tilskudsberettigede lokaleudgifter til egne/lejede lokaler (Samme beløb som på lokaletilskudsregnskab til Aalborg kommune)0
Gebyr til Aalborg Kommune for brug af kommunale lokaler, haller og sale82309
Udgifter til uddannelse af leder/instruktør6979
Udgifter i øvrigt, hvortil der er opnået kommunalt tilskud0
Tilskudsknyttede udgifter i altFelt