Tango Aalborg

Beskrivelse

Tango Aalborg, El Abrazo, er en foreninge og et samlingssted for dansere med tilknytning til argentinsk tango. Siden 2001 har foreningen sørget for undervisning i tango på flere niveauer, arrangeret workshops, milongaer og musikalske events. Foreningen tælller ca. 130 medlemmer og har som hjemmebane Kulturbroens Sal under Limfjordsbroen. Her mødes alle dansehold på tværs hver søndag kl. 20.00- 22.00 til såkaldt "drop in". De forskellige undervisningshold har undervisning på hverdage 1 x ugentlig, og man danser normalt med egen makker. Selve undervisingen er dog beregnet på, at man også skal danse på tværs med andre, så man kan klare sig til tangoens egentlige formål: at kunne danse på en milonga (åben dansesalon). Den argentinske tango har sin helt egen stilart, benytter egne spanske udtryk og repræsenterer en hel kultur med egne normer og musikalske udtryk. Dansen er verdensomspændende, og formår man at danse tango i Aalborg, kan man også klare sig på dansegulvet på de fleste storbymilongaer over hele kloden. Foreningen har sin almindelig generalforsamling i januar og sine store fester i juni og december. Dertil kommer ofte udefra inviterede stjernedansere, som underviser i workshops og fra tid til anden også ægte tangoorkestre fra både Europa og Argentina. Man tilstræber at uddanne egne undervisere og er iøvrigt medlem af DGI.

Foreningens kontaktoplysninger

Tango Aalborg

Krusemyntevej 44

9400 Nørresundby

Tlf.:

Email: formand@tangoaalborg.dk

Hjemmeside: http://www.tangoaalborg.dk/

CVR nr.: 30941845

Aktiviteter

  • Øvrige dansekulturer

Kort

Kontaktperson

Tilskudsregnskab

Aalborg Kommune offentliggør tilskudsregnskab for foreningen, hvis den modtager kommunale tilskud. (jf. Folkeoplysningsloven § 29). Foreninger, som kun låner lokaler, men ikke modtager tilskud. har ikke et tilskudsregnskab (tal = 0). Tilskudsregnskabet omfatter ikke hele foreningens regnskab, men alene de poster der vedrører til det kommunale tilskud.

Tilskudsknyttede indtægter:

 
Aktivitetstilskud til medlemmer under 25 år0
Lokaletilskud egne/lejede lokaler0
Uddannelsestilskud – leder/instruktør0
Andre kommunale tilskud - F.eks materielpuljen 0
Kontingenter0
Tilskudsknyttede indtægter i altFelt

Tilskudsknyttede udgifter:

 
Aktivitetsudgifter (for medlemmer)0
Tilskudsberettigede lokaleudgifter til egne/lejede lokaler (Samme beløb som på lokaletilskudsregnskab til Aalborg kommune)0
Gebyr til Aalborg Kommune for brug af kommunale lokaler, haller og sale0
Udgifter til uddannelse af leder/instruktør0
Udgifter i øvrigt, hvortil der er opnået kommunalt tilskud0
Tilskudsknyttede udgifter i altFelt