Aalborg Cirkus Klub

Beskrivelse

Vi er en forening for børn, unge og voksne med interesse for cirkus.

I klubben mødes folk i alle aldre og øver sig i jonglering, diabolo, ethjulet cykel, trapez, tryl, akrobatik og lignende. Vi har dog ingen søløver og dresserede hunde, og arbejder indenfor nycirkus og socialt cirkus. Cirkus er nemlig ikke kun optræden foran et stort publikum, hvilket vi selvfølgelig gerne vil, men det er også godt som et redskab til at få folk i alle aldre, med forskellig baggrund og ervner, til at åbne op og arbejde sammen om noget sjovt.

Foreningen har til formål at udvikle selvtillid, kreativitet, fysik og samarbejdsevner, samt respekt for sine medmennesker. Foreningen tager ikke stilling til politiske, religiøse eller sociale forskelle. Derimod forventes det, at medlemmer på tværs af disse samarbejder med gensidig respekt.

Ved at give medlemmerne mulighed for at arbejde med forskellige artistiske udtryksformer, ønsker man at styrke medlemmernes selvtillid og kreativitet.

Klubben samarbejder med andre cirkusforeninger rundt omkring i landet, hvilket giver god mulighed for at hente inspiration og få kontakter i andre klubber og byer.

 

 

 

 

 

Foreningens kontaktoplysninger

Aalborg Cirkus Klub

Mülius Erichsens Vej 127

9210 Aalborg

Tlf.: 61705851

Email: aalborgcirkusklub@gmail.com

Hjemmeside: www.aalborgcirkusklub.dk

CVR nr.: 34756228

Aktiviteter

  • Jonglør og Gøgl

Kort

Kontaktperson

Tilskudsregnskab

Aalborg Kommune offentliggør tilskudsregnskab for foreningen, hvis den modtager kommunale tilskud. (jf. Folkeoplysningsloven § 29). Foreninger, som kun låner lokaler, men ikke modtager tilskud. har ikke et tilskudsregnskab (tal = 0). Tilskudsregnskabet omfatter ikke hele foreningens regnskab, men alene de poster der vedrører til det kommunale tilskud.

Tilskudsknyttede indtægter:

 
Aktivitetstilskud til medlemmer under 25 år0
Lokaletilskud egne/lejede lokaler0
Uddannelsestilskud – leder/instruktør0
Andre kommunale tilskud - F.eks materielpuljen 0
Kontingenter0
Tilskudsknyttede indtægter i altFelt

Tilskudsknyttede udgifter:

 
Aktivitetsudgifter (for medlemmer)0
Tilskudsberettigede lokaleudgifter til egne/lejede lokaler (Samme beløb som på lokaletilskudsregnskab til Aalborg kommune)0
Gebyr til Aalborg Kommune for brug af kommunale lokaler, haller og sale0
Udgifter til uddannelse af leder/instruktør0
Udgifter i øvrigt, hvortil der er opnået kommunalt tilskud0
Tilskudsknyttede udgifter i altFelt