Aalborg Dame Motion Klub

Beskrivelse

Aalborg Dame Motions Klub er en lille motionsforening for kvinder i deres allerbedste alder, nemlig +40 år, hvor vi samles om den ugentlige motion. Det er motion med stor variation. Vi har været så heldige, at vi har 2 super dygtige instruktører, som viser hvad og hvordan. Mandag er det forskellige øvelser og onsdag er det pilates.

Det gør vi så efter bedste evne. Alle bliver udfordret. Nogle har skavanker, som gør det svært at gøre det hele, men så får man bare en alternativ øvelse eller gør det man kan. Ingen serier, der skal læres, ingen spejle, ingen opvisning og ingen spring. 

Vi tror på, at det - uanset vores kondi eller mangel på samme - er sundt at komme afsted en gang om ugen og få kroppen rørt igennem. Og hvis vi så kan få grinet lidt af os selv undervejs, så går vi ikke af vejen for det. Og så kan man nogen gange få vendt livet i omklædningsrummet. 

Udover den ugentlige motion, så afholder vi nogle arrangementer i løbet af året, hvor hører et foredrag eller tager på en udflugt, så der også bliver mulighed for noget hygge.   

Motion: mandag kl. 18.00 -

Pilates: onsdag kl. 17.00 - begge i Stolpedalsskolens gymnastiksale. 

Kom og prøv os af, inden du beslutter dig. Ring gerne til formand Merete eller en af de andre kontaktpersoner, hvis du vil vide mere.

Foreningens kontaktoplysninger

Aalborg Dame Motion Klub

Stolpedalsvej 2

9000 Aalborg

Tlf.: 26241011

Email: Merete.Ledet.Aagaard@gmail.com

Hjemmeside:

CVR nr.: 25597117

Aktiviteter

  • Gymnastik

Kort

Kontaktperson

Tilskudsregnskab

Aalborg Kommune offentliggør tilskudsregnskab for foreningen, hvis den modtager kommunale tilskud. (jf. Folkeoplysningsloven § 29). Foreninger, som kun låner lokaler, men ikke modtager tilskud. har ikke et tilskudsregnskab (tal = 0). Tilskudsregnskabet omfatter ikke hele foreningens regnskab, men alene de poster der vedrører til det kommunale tilskud.

Tilskudsknyttede indtægter:

 
Aktivitetstilskud til medlemmer under 25 år0
Lokaletilskud egne/lejede lokaler0
Uddannelsestilskud – leder/instruktør0
Andre kommunale tilskud - F.eks materielpuljen 0
Kontingenter26200
Tilskudsknyttede indtægter i altFelt

Tilskudsknyttede udgifter:

 
Aktivitetsudgifter (for medlemmer)758
Tilskudsberettigede lokaleudgifter til egne/lejede lokaler (Samme beløb som på lokaletilskudsregnskab til Aalborg kommune)0
Gebyr til Aalborg Kommune for brug af kommunale lokaler, haller og sale935
Udgifter til uddannelse af leder/instruktør0
Udgifter i øvrigt, hvortil der er opnået kommunalt tilskud0
Tilskudsknyttede udgifter i altFelt